Location

London

Sector

Media

Duration

8 weeks

Size

11,000 SQ ft

Project Details

A 360 degree view of 360i’s new ‘Agile’ HQ London office.

The Grey team designed the office for Agile working in its true form, pushing the space to work hard for our client.

The focal point of the design was to foster collaboration between the three key areas of the business.

With elbow room to grow, the landlines and standardised desks are gone. In their place is a modular “blank canvas” that can adapt to any working set up thrown its way. Staff have the freedom to work wherever they want. Be it in the noise-cancelling felt booths, the shared benches or the open-plan kitchen with Spotify playing.

The details; Pivot doors and wooden framed partitioning, lighting, bespoke joinery walls for AV and lighting, feature flooring, feature wall finishes, AV supply, power and data infrastructure, bespoke furniture supply, contemporary furniture supply and move management.

Peek and Boo
Bar area
Buzzihood
High agile desk
Stacking blocks
High desks
Main bar area
Meeting room